170331

Hej alla hästägare!

Börjar att be om ursäkt för att jag inte har uppdaterat sidan på bra länge.
Största problemet är att sidan inte är direkt mobilanpassad så det är lite jobbigt att göra uppdateringar via hemsidan.
Sedan har vi haft annat som vi känt att det är viktigare att lägga energi på, som tex att börja jobba med "grabbarna" :)
Vill ni ha snabb tillgång med vad som händer med era hästar så kolla lite längre ner. Den appen är lättare för mig att hålla uppdaterad.
Ska försöka bättra mig här på sidan...

/Henrik

 

170208

Säger som Fylking! -Äntligen! Malina har varit i en växtperiod och fått vila. Men imorse var hon som vanligt igen och då åkte vagnen på nu ikväll.

Centa får sig ett lättare ridjobb i rygg på Malina.

 

170206

Hej alla hästägare!
Nu har vi gått ett steg till för att kunna ge er så mycket snabb information om era hästar vi bara kan.

Det är en app som ni laddar ner gratis i AppStore och Google Play. Sök på HoofTrax eller Travappen, ladda ner den och registrera ett konto som ÄGARE. Sök sedan fram er häst i sökrutan på startsidan när ni loggat in. Klicka på hästnamnet och välj "Följ som ägare". (Finns en knapp "Ägarkod" som gör att det går fortare att bli godkänd. Lennart och jag har kod för resp. häst så det är bara att höra av er så får ni dom) Sedan godkänner vi er och ni kan därefter följa allt som rör er häst direkt i mobilen!

Mvh
Henrik & Angelique

170131

Usch! Denna period på året är nog lika jävlig för alla som håller på med trav. Iaf i mellersta Sverige. Kallt, fuktigt, mörkt, leriga hagar och träningsbanor som håller på att "tina" upp.

170122

Slit och släp. Jahopp då fick grabbarna Nalle och Harry dela upp sig i varsin box. Det funkade inte att ha dem tillsammans längre då Nalle "terroristen" underhåller sig med att stå sparka på Harry i boxen och jaga runt han. Synd men det går ju inte att låta den ena stå och sparka den andra + käka upp all mat, då får de va i varsinn box. Så det va till att städa ur den toma boxen skruva upp krubba och fylla upp med torvmix och flytta runt alla i ny ordning. Så nu hoppas vi att vi slipper möblera om mera.

170120

Lite update!

Malina och Centa går nu mera sina jobb i lag.
Måndag, jogg på slingan 1 mil på våran egen "isbana". Joggade på fint trots att speedcarten gick på sladd i kurvorna
Pigga och glada båda 2. Henke körde Natta red.

Tisdag, Steg 2 för grabbarna då åkte både sele och huvudlaget på Brexit och Hard Style.
Duktiga små killar sköte sig bra 7 och 8 månader gamla. Gick även ut en liten sväng med utrustningen på sig (film kommer)

Torsdag
Centa och Malina gick ett lite snabbare jobb.
Angelique körde Malina släppte på lite i backen för att se om hon tog i lite mera när Centa låg på sidan och sparrade.
Slängde även på viktboots fram på Malina för att testa ny balans, satt som en smäck. Lillskiten pullade upp för backen och va super pigg.

170114

Malina och Centa gick ett jobb tillsammans idag Henke körde malina och natta red centa i sin nya monte utrustning. Kanon fina tjejer.

170112

Buspojkarna fick idag ta Steg 1 mot inkörning. Huvudlag och bett. Gick superbra och ingen av dom bråkade nått alls. Steg 2 kommer inom tid.

170112

Malina fick gå 6.4km idag med sällskap av Mersan och Pampero. Vi trodde att vi skulle få fint körväder med solsken. Men vilken nit. När vi kom ut från stallet och var på väg mot slingan så kom ett riktigt snöoväder. Men jag var rätt utrustad med regnkläder. Malina gick super bra och steget satt perfekt, även att slingan inte var 100% perfekt. Hade låg puls efter körningen.

170105

Malina fick träna i djup snön innan solnedgången. Kallt med vackert att få köra i ett vinterlandskap.
Nathalie sadlade på Karsima för första gången efter dräktighet och mammaledighet och tog en liten skogstur och Harry fick följa med som sällskap med Henke.

 

 

 
Samarbetspartners
|